Recent Comments

Bozkır ilçesinde "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde öğrenciler ve kurum çalışanları tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.


Bozkır ilçe girişinde bulunan Kızıldüz mevkii de gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğinde 1000 fidan toprakla buluşturuldu.

Bozkır Orman İşletme şefi İbrahim Karışoğlı'nın vermiş olduğu ağaç dikim bilgilendirmesi sonrasında Kurum temsilcileri, Bozkır Anadolu Lisesi, Bozkır Lokman Hekim Anadolu Lisesi ve Gençlik Merkezi gönüllüleri fidanlar tarif edilen yöntemlerle orman işletme personellerininde yönlendirmeleriyle dikildi.

Bozkır Orman İşletme şefi İbrahim Karışoğlı tarafından yapılan açıklamaya göre, ağaç dikim sahasında dikilen 1000 fidan harici Orman Haftası etkinlikleri kapsamında talep eden vatandaşlara da 5000 fidan dağıtıldı.

Bozkır ilçesinde gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğine Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkan Vekili Hasan Hasan Özcan, Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan, İdari ve Mali İşler Müdürü Süleyman Büyükyavuz, Bozkır KYK Müdürü Fatih Koçak, Bozkır Lokman Hekim Anadolu Lisesi Müdürü Ali Erkan,Bozkır Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Müslüm Uslanmaz, Bozkır Medaş İşletme Şefi Ali İnce, Bozkır Jandarma Komutanlığı ve Bozkır Emniyet Amirliği personelleri ve çok sayıda öğrenci ve kurum çalışanı katıldı.











Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.