Recent Comments

Bozkır MYO’da geleneksel iftar programı gerçekleştirildi


Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda bu yıl 3.'sü düzenlenen geleneksel iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllü Derneği (BİM-DER) katkılarıyla iftar programı gerçekleştirildi. Bu yıl 3.'sü düzenlenen ve artık gelenekselleşen iftar programına yüzlerce öğrencinin yanı sıra akademisyenler ve okul personeli katıldı.

İftar programına katılan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllü Derneği (BİM-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür, gençlerle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Her zaman gençliğin hizmetinde olduklarını ifade eden Görür, Bozkır'da gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini aktardı.

İftar programının düzenlemesine vesile olan BİM-DER Başkanı Mehmet Görür ve dernek gönüllülerine teşekkür eden Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, birlik ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı Ramazan Ayı'nın ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Önümüzdeki yıllarda da Bozkır MYO'nun iftar programlarını devam ettireceğini dile getiren Öztürk, yaptıkları öğrenci odaklı çalışmalara destek veren bütün akademik ve idari personele teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.