Recent Comments

KARABACAK İSMİL CUMHURİYET ORTOKULUNDA SEMİNER VERDİ...


Karatay İsmil mil Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve velileri eğitimci yazar M. Emin Karabacak ile buluştu.
Karabacak öğrencilere "Sınavlarda Başarının Sırları" hakkında verirken velilere; "Çocukların başarısını artırma da anne babalara düşen görevler" hakkında bilgiler verildi.

Seminer açılış konuşması yapan İsmil Cumhuriyet  Ortaokulu Müdürü Mustafa BAYAR: " Eğitim kalitesini artırmak, velilerimizi bilinçlendirmek öğrencilerimizi sınavlarda daha başarılı olmalarına vesile olmak için  eğitimci yazar M. Emin Karabacak'ı okulumuza davet ettik. Bundan sonra da seminerlerimiz devam edecektir inşallah. Seminer için nazik davetimiz kırmayan M.Emin Karabacak'a, programın düzenlenmesinde emeği gecenlerden Müdür Yardımcımız İbrahim Edhem PARLAR'a,  Öğretmenlerimiz Veli KÖRPE ' ye  Ayşe ŞAHİNBAŞ 'a, Ahmet  ÇELİK' e Şeyma KARA'ya, Şehnaz DOGAN'a  teşekkür ederim. Ve siz değerli velilerimize de katılımları ile şükranlarımı sunarım." dedi.

Mustafa BAYAR açılış konuşmasınız devamında;  "Çocuklarımızın içinde bulundukları gelişim dönemlerini bilmek, onları daha iyi tanımak ve iletişimimizi kolaylaştırmak için kendimizi geliştirmeliyiz. Unutmayalım ki başarılı ve ahlaklı bir çocuk yetiştirmek için ailelerin de eğitimli ve bilinçli olmaları gerekir. Bizlerin yetiştirdiği çocuklar yarının ebeveynleri olacağı için insanın yaşı ne olursa olsun eğitim önemlidir." dedi

Eğitimci yazar M. Emin Karabacak programın düzenlemesinde emeği geçenlere ve katılan velilere teşekkür ettikten sonra:  "Çocuk ailesinden gördüğü gibi yetişir. Çok yasak ve çok özgürlük yanlışlarına düşmemeliyiz. Çocukların sadece notları ile değil ahlak ve davranışlarıyla da ilgilenmeliyiz.  Bunun içinde velilere okul rehberlik servisleriyle sürekli iletişim halinde olunması gerekir." dedi.

Seminer sonrası Okul Müdürü Mustafa BAYAR katılımlarından dolayı günün anısına Karabacak'a plaket takdim etti. Programın ardından Karabacak kitaplarını (Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Namazlarımızı Bilinçaltında Kılabilmek, Sınavlarda Başarının Sırları,Bilinçaltı Şakadan Anlamaz, Sinirli Anne Babaların Akıllı Telefonla İmtihanı ve Bayramlık İstemeyen Çocuklar) imzaladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.