Recent Comments

Bozkır Belediyes​i​ Bem-Bir-Sen ​ile SDS İmzala​dı.


Patenti Bem-Bir-Sen'e ait olan ve kamu sendikacılığının en önemli kazanımlarından birisi olarak tarihe geçen Sosyal Denge Sözleşmesi Konya Bozkır Belediyesi ile imzalandı.

Bozkır Belediyesinde gerçekleşen imza töreninde Bem-Bir-Sen  Konya Şube Başkanı İrfan Mutlu, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şaban Dişçi, Remzi Öztoklu ve İşyeri Temsilcisi Mehmet Dikilitaş katılım sağladı.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı İrfan Mutlu ve Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mutlu yaptığı açıklamada "imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesinin çalışanlarımız için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum, belediye başkanımıza da yeni görevinde ALLAH'tan muvaffakiyet diliyor, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut da imza töreninde yaptığı açıklamada; "Şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz, daha ileriye taşıyacağımız yerel yönetimler çalışanı mesai arkadaşlarımız için Sosyal Denge Sözleşmesi'nin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İmza töreni hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.