Recent Comments

Araç Muayene Randevusuna Dikkat!..

Tüvtürk internet sitesinden araç muayene randevusu alan araç sahiplerinin dikkat etmesi gereken konular hakkında, Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer uyardı.

29 Ekim 2013 Salı 10:16
 Konu ile ilgili gazetemiz Bozkır Postasına açıklama yapan Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer, araç muayeneleri için arama motorlarından “tuvturk randevu alma” şeklinde yapılan sorgulamada araç sahiplerine çıkan ilk yere giriş yaptıkları zaman iş takibi yapan özel firmaların tüvtürk ana sayfasına benzeyen sayfaya yönlendirilmekte olduklarını söyleyen Başkan Yavuzer, bu sayfayı tüvtürk’ün sayfası zannederek randevu girişi yapmakta ve bunun karşılığı da ücret talep edilmektedir dedi.

Tüvtürk’ün bu şekilde bir uygulaması olmayıp, doğru adresten giriş yapıldığı zaman ücretsiz muayene alma şeklindeki ibareye dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Randevu alma işlemi internet sitesi olan http://www.tuvturk.com.tr/ adresine girerek hiçbir ücret ödemeden araçlarına muayene randevusu alabilecekleri hakkında uyarılarda bulundu.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.