Recent Comments

Bozkır'da Sokak Lambaları Hava aydınlandığında bile yanıyor!


​Bozkır'da bulunan sokak lambalarının sabah saatlerinde hava aydınlandığında bile yanıyor olmasına tepkiler veren ilçe halkı, yanan elektriğin faturasının kendilerine yansıtılacağını söyleyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

Sabah saatlerinde aydınlanan havada sokak lambalarının hala yanıyor olmasını milli servete zarar olarak değerlendiren vatandaşlar, bu yanan elektriğin faturasını kendilerine yansıtan enerji dağıtım şirketini de fırsatçılık yapmakla suçluyorlar.

Konuyla ilgili olarak görüş belirten ilçemiz esnaflarından N.K.: "Sabah çay ocağımı 06.00'da açıyorum. Havanın aydınlanmasına rağmen 7,30-8.00'a kadar sokak lambalarının yandığını görüyorum. Cuma günleri de tam tersi erken sönüyor. Diğer günleri her gün dediğim saatlere kadar yanıyor. Bu giden elektrik, milli servetimizden gitmiyor mu, yazıktır günahtır. Bunu yetkililer görmüyor mu?'' dedi.

Bir başka esnaf olan Y.Y. ise: "Bende erken saatlerde, hava aydınlandıktan sonra dükkânımı açıyorum. Evimden dükkânıma gelirken, havanın aydınlık olmasına rağmen her sabah sokak lambalarının yandığını görüyorum. Bu gidişata dur denmesi için aklıma gazeteniz Bozkır Postası geldi. Gördüğünüz gibi havanın aydınlığında çektiğim fotoğrafımı da size getirdim. Bu kadar müsriflik haramdır, bundan vazgeçilsin. Bu sokak lambalarının parasını ilgili şirkete 2009-2015 yılları arasında devlet tarafından ödenecek haberlerini zamanında okumuştum. Devletimiz de ödese bizde ödesek yazıktır, günahtır. Bu gidişata dur denmelidir. Bu sokak lambalarının sorumluları kimse zaman saatlerini ona göre ayarlasınlar'' şeklinde sitemde bulundu.

Öte yandan, sabah saatlerinde aydınlanan havada bile yanan sokak lambaları ile ilgili gazetemize gelen sık sık şikayetler üzerine, gazetemiz muhabiri sokak lambalarının fotoğraflarını çekerken yanımıza gelen çok sayıda vatandaş ise, gündüz saatlerinde yanan sokak lambalarının faturalarının haksız yere kendilerine yansıtıldığını ifade ederek, bu konuyla ilgili olarak ilçe yetkilileri tarafından bir çözüm üretilmesini ve mağduriyetlerine bir son verilmesi gerektiğini söylediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.