Recent Comments

Ptt’nin Bozkır’da verdiği hizmetleri açıkladı


Son tayin süreciyle birlikte boşalan Bozkır Ptt Müdürlüğü görevine ilçemiz Bozkır Ptt Müdürlüğünde Vezne görevlisi olarak görev yapan hemşehrimiz Çiğdem Tontul, Bozkır Ptt Müdürlüğüne vekaleten getirildi.
Bozkır Ptt Müdürlüğünde Vezne görevini yürüten Çiğdem Tontul, boşalan Ptt Merkez Müdürlüğü görevini de vekâleten yürüteceği öğrenildi.

Bozkır Ptt Merkez Müdür vekilliği görevine getirilen hemşehrimiz Çiğdem Tontul'u gazetemiz genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz ile Siristat.com haber sitesi sahibi Yakup Çetin makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ptt Müdür Vekili Tontul, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında; "Kurumumuzda uzun yıllardır vezne görevlisi olarak görev yaparken, şuan hem Müdür Vekili olarak, hemde vezne olarak İlçemiz Ptt Merkez Müdürlüğünde hizmet vermekteyim. Müdürlüğümüz ilçe merkezinde halkımıza hizmet vermekte ve ilçemize bağlı Dereköy, Hisarlık, Üçpınar, Hamzalar ve Sarıoğlan mahallelerinde de 5 adet acente ile yine halkımıza en iyi hizmeti vermektedir" şeklinde ifadelerde bulundu.

Bozkır Ptt Müdürü Çiğdem Tontul, Bozkır Ptt Merkez Müdürlüğü olarak ilçemiz Ptt'sinin vatandaşlarımıza verdiği hizmetleri de sırasıyla şu şekilde açıkladı: "Adsl fatura tahsilâtı, banka tahsilâtı, diğer banka kart işlemleri, efektif (döviz işlemleri), elektrik fatura tahsilâtları (komisyon alınmaz), yurtiçi –yurtdışı havale kabul ve ödeme, çek kabul ve ödeme (kartlı – kartsız), özel telefon tahsilât işlemleri, interaktif posta çek işlemleri (internet bankacılık), gsm şirketleri hizmet gelirleri (avea- türkcell- vodafone), hgs yükleme satış ve iptal, konsiye satış hizmetleri (inanal kart satışı ), pttcell (hatlı - hatsız), sosyal güvenlik kurumu tahsilâtları ve ödemeleri (bağkur-ssk-emekli sandığı ödemeleri ve tahsilâtları), su fatura tahsilâtı (komisyon alınmaz), türk telekom fatura işlemleri, western union kabul ve ödeme, kişisel pul hizmetleri-kep hizmetleri -e devlet, kargo kabul ve dağıtımı, mektup, tebligat ve kart işlerinin dağıtımı, emekli müşterilerimize kredi işlemleri ve tahsilâtları, 2022 ödemeleri, başbakanlık, büyükşehir ödemeleri, asker ödemeleri, hızlı tren bileti satışı ve sigorta işlemleri (deprem, araç ferdi kaza sigortaları) işlemlerini Ptt müşterilerine hiç bir kuruma göndermeden Bozkır PTT Merkez Müdürlüğümüzde yapılmaktadır" şeklinde konuştu.

Müdür Çiğdem sözlerini son verirken, "Müdürlüğümüz bünyesinde özellikle PTT kargo hizmeti her gün aktif olarak hizmet vermektedir. Aynı gün içinde kargo teslimi ve aynı gün içinde kargo gönderimleri yapılmaktadır. Daha hızlı kargo gönderileri için vatandaşlarımız PTT Kargoyu tercih edebilirler" dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.