Recent Comments

Bozkır MHP'den AK Parti’ye Ziyaret


MHP Bozkır İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanını AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün karşıladı.
AK Parti ilçe Başkanı Memduh Çelmeli tarafından ilçe binasında karşılanan MHP İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran, Başkan Çelmeli ve Belediye Başkanı Gün ile yaklaşık olarak 1 saate yakın görüşürlerken, çeşitli konular hakkında da fikir alışverişinde bulundular.

Başkanların uzun süren sohbetinde ortak konu Türkiye'nin dış mihraklarla mücadelesi oldu. MHP'nin ilk baştan beri sürdürdüğü olumlu tavırlarından ötürü teşekkürlerini dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Çelmeli, farklı görüşlerin zenginlik olduğunu söyledi. İktidar partisi olarak hizmette diğer partililere de eşit mesafede olduklarını anlatan Çelmeli, "Vatan millet mevzu olduğunda ortak paydamız meydandadır. Dolayısıyla elbette ki bu zamanlarda birlik ve bütünlük içinde olmalıyız. MHP İlçe Başkanımızla da bu anlamda ortak çalışmalarımız olabilir" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Başkanı İbrahim Gün ile olumlu, sıcak bir havada geçen sohbetin ardından, teşkilattaki yönetim kurulu üyeleriyle de tek tek sohbet eden MHP İlçe Başkanı Küçükduran'a, yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.