Recent Comments

Bozkır Tapu’da 3563 Adet işlem yapıldı


Bozkır Tapu Müdürü Mustafa Ünal 2017 yılında Bozkır Tapu Müdürlüğünde 3563 adet işlem yapılırken, bu işlemler karşılığında Hazineye 515.922,00 TL gelir aktarıldığını söyledi.

Bozkır Tapu Müdürlüğü olarak yapılan işlemler ve hazineye aktarılan gelirlerin yanı sıra 163.223,50 TL döner sermaye ücretinin tahsil edildiğini belirten Tapu Müdürü Ünal, Bozkır Tapu Müdürlüğü olarak 2017 yılında toplam 3563 adet işlem gerçekleştirildiğini de gazetemiz muhabirine söyledi.

Tapu Müdürlüğünde yapılan işlem sayısı dikkate alındığında Nüfusun belli bir kısmının müdürlüğü ziyaret ettiğini ifade eden Ünal; "Bozkır Tapu Müdürlüğü olarak 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen işlem sayısı dikkate alındığında vatandaşımızın müdürlüğümüzü yıl içerisinde birçok vatandaşın ziyaret etmiş olduğunu söylemek mümkündür. İşlem sayısı ne kadar artarsa artsın Bozkır Tapu Müdürlüğü çalışanları olarak vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini hızlı, doğru ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak karşılanmaya devam edileceğini ifade etti. Ayrıca Hükümet konağının fiziki ortamına ve çalışanların motivasyonuna yaptığı katkıdan dolayı İlçe Kaymakamımız Emre Öztürk'e teşekkür ederim" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.