Recent Comments

DAHA YEŞİL BİR ASAR TEPE İÇİN EL ELE (2)

Bozkır Tarih Ve Tabiatı Araştırma Koruma  Yaşatma  Eğitim Ve Kültür Derneği (BOZDER) yönetiminin  hazırladığı projede   Asar Tepenin ağaçlandırılması hedeflendi.

Gazetemize açıklama yapan BOZDER başkanı Yakup Çetin, Konya İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Seydişehir Fidanlığı ve Türkiye’de tohumdan ARDIÇ fidanı elde eden tek fidanlık olan Isparta  Konya İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne  bağlı Eğirdir fidanlığından   yüz ellinin üstünde  Çam, sedir ve ardıç fidanı temin edildiğini  ve fidanların 10 NİSAN 2011 de sabah 09:30 da dikiminin hedeflendiğini açıkladı.


Dernek Başkanı Yakup ÇETİN, ağaçlandırma çalışmasında Bozkırda ki S.Ü. B M.Y Okulu Akıl Oyunlar Topluluğu ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

  Açıklamasında bu çalışmaya halkımızın da katıltmasını dilediğini söyledi.

Bu projenin kamuoyuna sunulması ve projenin ikinci etabı olan sulama işi ile ilgili gerekli ekipmanın maddi ihtiyacının karşılanmasında destek olan gazetemize ayrıca söz konusu tutarın eksik kalan maddi tutarı S.Ü. B M.Y Okulu Sekreteri Mevlüt UÇAR ve emekli öğretim görevlisi Ali Osman ALTUNTAŞ’a ve diğer maddi destek sağlayan Bozkırlılara  teşekkür ettiğini söyledi.

Bizde yine gazete olarak  bu  ve benzeri çalışmalarda Derneğimize destek vereceğimizi kamuoyuna sunarız.

Bozkır Gündem Gazetesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.