Recent Comments

D.P. İlçe Başkanı Ali Köse: Nefretle Kınıyorum


MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

                Hakkari Çukurca’da Şehit  düşen 24 Askerimizin başta ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum.
Köse şöyle devam etti. Başka örgütün Merkezi olan kandil söndürülmelidir. Terör örgütünün şımartılmasının örgütün reklam ve propagandasını yapanlara gösterilen Müsamahanın sorumlusu İktidar değil mi?
                Teröristleri Habur’da güllerle karşılayan, Açılım merakı hastalık derecesine çıkan bu AKP iktidarı konu nerelere kadar   taşıdığı AP açık ortada değilmidir.
                Devlet içinde devlet kurmaktan başka anlamı olmayan KCK, nün  Kurulması ve bu Noktalara kadar tırmanması bu iktidarın kanatları altında olmamış mıdır?
                Terör örgütünün bu  azınlığın Sorumlularından biri Side iktidarın iflas eden siyasi değil midir?
                Başbakan hele Ramazan bir geçsin demişti. Ramazan hala geçmedi mi  PKK nın temsilcileri Mecliste değil midir. Halen utanmadan PKK  temsilcisi  BDP bu bir savaştır demiyor mu?
                Dönemin başbakanlarından Prf. Dr. Tansu ÇİLLER bu terör ya bitecek ya bitecek, diyerek 1993 de bitirmedi mi? Daha çok her gün 10,20 askerimizin Şehit düşmesini, analarımızın ciğerlerinin yanmasınımı istiyoruz!
                İktidara sesleniyorum. Eve dönüş Açılım, diye bunlara yüz vere vere milletin ve Anaların yüreğini sızlatıyorsunuz. Artık Terör Politikanızın beceriksizliği orta değilmi  dedi.
                Köse, terörü  ve ona yataklık eden siyasi temsilcileri , hainleri milletin ve partim  DP. Adına nefretle kınıyor,  şehit ailelerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.