Recent Comments

Ne Kadar Duy-Arlıyız



Bu yazımı yüreğim kan ağlayarak yazıyorum kaç gündür eğer sofradaysam televizyonda şehit haberlerini duydukça lokmam boğazıma takılıp kalıyor içimden bir alev yükseliyor sanki o alev içimden çıksa her yer yanacak dağ taş kül olacak gibi geliyor bana.
Bu savaş değil bu bir kirli oyun ve bu oynanan oyundan medet umanlar bu oyunun bitmemesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor:Ana kuzuları ,anaların ciğer pareleri kurban ediliyor dinsiz Allahsız kitapsız bir zümrenin elinde telef ediliyor:Yürek yangınımız büyük ve dinecek gibi değil istedikleri olmayacak bunu bilmeliler ama bir türlü bilmiyorlar bileceklerini de sanmıyorum. İstiyorlar ki Anadolu’nun sabrı taşsın kahrolası bu kirli oyuna alet olsun dayı yeğenini dede torununu yeğen teyzesini halasını öldürsün. Tıpkı Seksen öncesinde olduğu gibi .Kan emici vampirler yutkunmaya devam edin istediğiniz olmayacak ve iştahlarınız kursağınızda kalacak .Bu oyunu kaybeden siz olacaksınız :Geldiğiniz gibi kös ,kös inlerinize geri döneceksiniz .Yada bu ülkenin sağduyusu sizi paramparça edip ananızdan doğduğunuza pişman edecek.
Yalnız kahrolduğum bir şey var ki dostlar beni kahreden şehitlerimiz geldikçe sanki hiç bir şey olmamış gibi düğününe eğlencesine devam eden bir güruh bir ne idiği belirsiz zihniyetin temsilcileri sanırım onlarda içimize serpilmiş bu nifak tohumlarının meyveleri arabalarda müziğin sesini sonuna kadar açıp dolaşıyorlar.Arabalarını parçalamamak başlarına geçirmemek için kendimi zor tutuyorum:Ne kadar da Duy-arlıyız değil mi :İnsan biraz gece uyuduğu uykudan gündüz fırından alıp yediği ekmekten utanır ar eder .Bu ülkenin insanı olmasa bile onun rahat uyması için gezip dolaşması ateş dolası işkembesini doldurması için ölenler var .Tabi utanmak erdemli insanların meziyeti bunlar erdemi ne bilsinler insanlıktan nasibini almamışlar ki.
Allah ülkesi bayrağı için şehâdet şerbetini içen aziz şehitlerimizi cennetinde misafir etsin bizlere şefaatçi kılsın. Allah bu topraklar için canını seve, seve verecek büyük insanları eksik etmesin bu topraklardaki bu topraklar çakalların kan emici vampirlerin eline geçmesin.
(amin)
Celal ÜNAL
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.