Recent Comments

DOĞA BOZULMAMIŞ.. MIŞŞŞŞ




Ne desem şimdi…

 Sorkun belediyesinin hazırladığı Mevka'nın desteklediği damlama sulama projesi kapsamında Aygır Gediğine  yapılan ve yapılırken ağaçların söküldüğü doğallığın bozulduğunu geçmiş yazılarımda paylaşmıştım.


Yazılarıma ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulunduğum görüntülere birkaç dosttan başka hiçbir destek verilmedi… Üstüne üstlük suçlandım.  Galiba dostlarım yanılmış ve suçlayanlar haklıymış. Öyle olmasa idi hiç kimse böyle kendilerinin dahi inanmadığı bir cevap metni yazmazdı.






Bu ilçenin mülki amirleri biraz olsun farklı düşünselerdi bu doğal güzelliklerin bozulmasına göz yummazlardı. Demek ki ben yanlış düşünmüş halüsinasyon görmüşüm.
 Aygır Gediğinin doğal yapısı hiç bozulmamış…. Hiç ağaç kesilmemiş..
Eee zaten her türlü yönü ele alınmış ve Bölgemize yararlı olduğu kanaatine varmış böyüklerimiz. Bize susmak düşer…



Hayır, kesinlikle böyle düşünmüyorum… Ben bu yapılan tahribata göz yumamam. Benim gördüğüm güzellikleri benim oğlum, onunda oğlu, gelecek neslimizin de aynı şekilde görmesi ve koruyup kollaması için yumamam… Yaşlı bir amca  ekip biçtiği tarla için bana “ ben bu tarlayı torunumdan emanet aldım.Ona teslim edene kadar emanetine gözüm gibi bakacağım” demişti…. Aygır Gediği’de hiç kimsenin olmasa dahi, O sözde Bozkır adı ile başlayan kuruluşlar ve onların başında duran duyarsızların umrunda olmasa dahi. Benim umurumda ve benim emanetimdir…


İşin canımı acıtan bir yönüde nedir bilir misiniz? Aygır Gediğine iş makinesi ve beton binaların dolmasına sebep olan ve bu tahribatı “ doğal yapıyı bozmadan” yaptım diyen insanın, bu güne değin saygıda hiç kusur etmediğim ve halen de saygı ile söz etmek istediğim Abdurrahman KEŞİR’in emekli bir ÖĞRETMEN’in yapmış olmasıdır.

İçim dolu.. Yazacak söyleyecek çok şey var ama… Bu ilçenin bir kaymakamı var, onlarca derneği var. Binlerce aşığı varya… Onlar susuyorya…Ben konuşacağmı konuştum.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.