Recent Comments

Bozkır Ak Parti, Kadın Kollarından kutlama

Bozkır Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen, yönetimiyle birlikte Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatında bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İlçemiz Ak Parti Kadın Kolları yönetimi geçtiğimiz hafta içerisinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ak Parti İlçe Teşkilatında toplanarak, Dünya Kadınlar Gününü halaylarla kutladılar. 

Ak Parti Bozkır Kadın Kolları yönetiminin, ilçe teşkilatında düzenlemiş oldukları kutlama merasimine yaklaşık olarak ilçemizden 50 bayanın katıldığı öğrenildi. Ak Parti Kadın Kolları Yönetimi tarafından düzenlenen kutlama törenine katılan bayanların sorunları da dinlenerek karşılıklı hoş sohbetler yaptıkları öğrenildi. 

Gazetemiz Bozkır Postasına konuşan Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Başkanı Fatma Taşdelen: “Öncelikle Ak Parti Bozkır Kadın Kolları Yönetiminde bulunan arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü onlarla birlikte partimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ak Parti Kadın Kolları olarak partimize üye kayıtlarında oldukça artış göstermişizdir. Yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarımızla bir abla kardeş gibi el ele vererek uyum içerisinde çalışmalarımıza yoğun bir tempo ile çalışmaktayız” şeklinde ifadelerde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gazetemiz Bozkır Postasına da yazılı olarak demeç veren Başkan Fatma Taşdelen demecinde: “Kadınlarımız toplumda her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlarla karşılaşmaktadır. Bu sorunlar çözümlendiğinde diğer sorunlarında üstesinden gelinebilir. Bence kadına değer vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Kadın hakları ile kadındır. Hakları hiçe sayılan kadın toplumda yozlaşmayı da beraberinde getirir. Bizler erkeklerin hep gölgesinde kalıyoruz. Unutmayalım ki; her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Kadın zarafeti ile yön verilen sosyal hayatta daha aydınlık daha medeni bir geleceğe sahip olmak çok kolaydır. Sizlerin de bildiğiniz gibi zaten Ak Parti olarak kadınların yaşam ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi adına birçok projelere imza atıldı ve atılıyor. Cumhuriyetimizin en önemli temsilcisi olan kadınlarımızın bu modern ve çağdaş günlere gelmemizde büyük roller üstlenmiştir. Tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha yürekten kutluyorum.”
Fotoğraf: Özgür Yılmaz-Haber:Yunus Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.