Recent Comments

M. Emin Karabacak Kitabını Hediye olarak Dağıttı


Gazetemiz Bozkır Postası’nın köşe yazarı M. Emin Karabacak’ın kitabını Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürlerine hediye etti. 

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında her ay düzenli olarak yapılan okul müdürleri toplantısında gazetemizin yazarı M. Emin Karabacak’ın çıkarmış olduğu Bayramlık İstemeyen Çocuklar (Çocukların okul ve toplum başarısını artırmada anne babalara düşen görevler) kitabını okul müdürlerine hediye olarak dağıttı. Karatay Akif Paşa İlköğretim Okulunda yapılan toplantının ardından öğretmen ve veliler için faydalı olunacağı düşünülen ve kısa zamanda 3.baskı yapan yazarımızın kitabı, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karatay’ın bünyesinde bulunan ilköğretim ve lise müdürlerine 100 adet kitap hediye olarak verildi. 

İlk yazarlığına gazetemizde başlayan ve düzenli olarak her hafta pazartesi yazılarını yayınladığımız yazarımız; Hâkimiyet Gazetesinde perşembe günleri, Somuncu Baba Dergisi, Burhan Dergisi’nde aylık; Ribat Dergisi, Altınoluk Dergisi, İrfan Mektebi eki Aile Mektebi, Diyanet Avrupa Dergisi gibi dergilerde de zaman zaman makaleleri yayınlanmaktadır. 




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.