Recent Comments

Bayanlardan Konferansa Yoğun Katılım


Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Özel Orta Öğrenim Kız Yurdu Öğrencilerinin yalnız bayanlar için düzenledikleri konferansa bayanlardan yoğun katılım oldu.

19 Nisan 2012 Perşembe günü akşamı ilçemiz Belediye Yeni Düğün Salonunda, Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Özel Orta Öğrenim Kız Yurdu Öğrencilerinin yalnız bayanlar için hazırladıkları “Kutlu Doğum Programına” bayanlardan yoğun katılım oldu.
Programa İstiklal Marşımızın okunması, 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Slayt gösterileri ile başlandı. Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfının Özel Orta Kız Yurdu Öğrencilerinin hazırlamış oldukları konferansa oldukça beklenenin üzerinde katılımın olduğunu belirten Bozkırlılar Vakfı Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan gazetemize yaptığı açıklamada: “Bozkırlılar Vakfı olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimizi bu yılda Bozkır’da gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu tür etkinliklerimiz inşallah her yıl devam edecektir. Bu programımıza katılan bayanlardan Allah razı olsun” diyerek teşekkür etti.

Belediye Yeni Düğün Salonunda gerçekleştirilen Konferansa konuşmacı olarak Konya Vaizlerinden Hatice Meryem Toksöz katıldı. Vaiz Toksöz bayanlara Peygamber Efendimizin yaşantısını ve hayatını anlattığı öğrenildi.
Konferans, öğrencilerin ilahileri, şiirleri ve yazıları ile son bulurken, Bozkırlılar Vakfı Genel Merkezinden gelen heyet tarafından programda görev alanlara çeşitli hediyeler dağıtmalarıyla son buldu.









Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.