Recent Comments

Başkan Uyar Şimdiden Bozkır'ın Bayramını Kutladı

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar, yarın akşam idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi ile önümüzdeki Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe halkının ve dünyadaki tüm Müslümanların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramlarını şimdiden kutladı.

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Uyar, Ramazan ayının sonuna gelinen şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne yarın akşam ulaşmanın sevinç ve mutluluğunun milletçe yaşadığını belirterek, mübarek günlerin önemine dikkati çekti.


Başkan Uyar, bu vesileyle çekişmelerin kaldırılarak, hoşgörü ve kardeşlik ortamının kurulmasının yanı sıra ayrıca insani ve ahlaki meziyetlerin de yaygınlaştırılmasına çaba gösterilmesi gerektiğini kaydetti.


Uyar mesajında şunlara yer verdi:


“Kadir Gecesi, Yüce yaratan tarafından Kur'an'ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve ilçe halkımın Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramlarını şimdiden kutlar, bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.”




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.