Recent Comments

Bozkır'da Yabani Hayat Yemlendi


İlçemizde havanın aşırı soğuması, kar yağışının aralıklarla devam etmesi ve yaban hayvanlarının yiyecek bulamamasından dolayı Doğal hayatın ve ekolojik dengenin devamlılığının sağlanması için yetkililer harekete geçti.

Bozkır halk Eğitim merkezi müdürlüğünün açmış olduğu avcı Eğitimi kursuna katılan kursiyerler, Milli parklar Konya bölge müdürlüğü ,Bozkır jandarma Karakol komutanlığı, Orman işletme şefliği, İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile Çağlayan göleti ,Sarıot yaylası ve Üçpınar yaylalarının muhtelif yerlerine yem bırakıldı.

Etkinliğe katılan kurum ve kuruluşlara,kursiyerlere, sponsor olan Hacılar Seyahate Bozkır Kaymakamımız Mustafa DEMİR teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını diledi.

Sırıstat Haber Merkezi olarak böylesi etkinliklerin devamını diliyoruz, etkinliğe katılan tüm kursiyer, kurum ve kurumlara teşekkürü Bozkır adına borç biliriz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Bu tür faaliyetler güzel bişey, biz de bu tür faaliyetlere katılmalıyız. sonuçta onlarda can taşıyor. doğal hayatı ve canlıları korumalıyız.

    YanıtlaSil