Recent Comments

Artık Bozkır’ın kurtuluşu Milli Görüşçü bir başkanla olur


Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu üyelerinden ve Bozkır Müfettişi olan, Ünal Yetişen, Mehmet Emin Gerçeker ile Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Özakan gazetemiz Bozkır Postasına ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz Cuma günü Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyelerinden hemşerimiz Bozkırlı olan Ünal Yetişen ile Mehmet Emin Gerçeker ve Saadet Partisi Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Özakan gazetemize ziyarette bulundular. Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partilileri Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz karşıladı.

Ziyarette bulunan Saadet Partililer, geçtiğimiz haftaki gazetemizin sayısını incelerlerken, başta gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Filiz Kılınçel’in evlenme haberini görünce, Yazı İşleri Müdürümüze Yüce Allah’tan mutluluk dileğinde bulunup, hayırlı olsun dediler.

Daha sonra Saadet Partililer, önümüzdeki yapılacak yerel seçimler için Saadet Partisi olarak yarışta ‘bizde varız’ diyerek, partilerinden Bozkır Belediye Başkanlığına aday olarak Ahmet Bozkır’ı aday gösterdiklerini belirttiler.

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi heyeti: “Artık Bozkır’ın kurtuluşu Milli Görüşçü bir başkanla olur. Milli Görüş’den seçilen Belediye Başkanlarımızın yaptığı hizmetler ortadadır. Sevgili Bozkırlılar, gelin bu seçimlerde Bozkır’ı Milli Görüşçü bir başkan’a emanet edelim. Söz veriyoruz! Bozkır’ın kaderi, gelişimi ve değişimini ancak ve ancak Milli Görüşle olur” şeklinde ifadelerde bulunurlarken, yerel seçimlerde köy köy mahalle mahalle dolaşacaklarını ve anlatacaklarını da söylediler.

Öte yandan Saadet Partililer ziyaretlerinde, Türkiye ekonomisinin gidişatını ve AK Parti hükümetinin faizcilerin hükümeti olduklarını ve dış güçlerin desteğiyle 11 yıldır hükümette kaldıklarını ve satmadık kamu malı bırakmadıklarını, artık halkımız da bunların bilincine vardı dediler. Tüm Bozkırlı hemşerilerimizi Saadet Partisi ve Milli Görüş çatısı altında birleşmeye davet ettiklerini söyleyerek gazetemizden vedalaşarak ayrıldılar.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.