Recent Comments

Gün’den Bozkır Postası Gazetemize İkinci Kez Ziyaret


AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün partililerle birlikte, gazetemiz Bozkır Postasını adaylığı açıklandıktan bu yana ikinci kez ziyaret etti.

AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün geçtiğimiz Perşembe günü gazetemiz Bozkır Postasını ikinci kez ziyarette bulunurken, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a önemli açıklamalarda bulundu.


AK Parti’den Bozkır Belediye Başkanlığına aday olan İbrahim Gün, adaylığı açıklandığı günden bu yana yoğun bir tempo ile çalışmalara başladığı görülürken, Bozkır’ın güçlü ve tek yerel basını olan Bozkır Postasını da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Gün gazetemiz Bozkır Postasına bölgenin en güçlü ve en etkin bir gazetesi olmasından dolayı da gazetemize ve çalışanlarına teşekkür etti.


Bozkır Belediye Başkanlığı için AK Parti’den adaylığı açıklanan İbrahim Gün, gazetemizi ziyaretinde kısa bir konuşma yaparken: “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerde, Bozkır’dan Belediye Başkanlığına aday oldum. Gittiğimiz her yerde de sağ olsunlar Bozkırlı hemşehrilerim beni bağırlarına basarak yoğun teveccüh ve ilgi gösteriyorlar. Allah’ın izniyle seçimlerde kaybetme gibi bir endişemiz yok. Ama Bozkır’da oy oranımızı Konya ilçeleri arasında yüzde olarak nasıl birinci çıkarırız. Bizler bunun için daha çok gayret sarf ediyoruz. Bozkır Belediyemizi AK Belediyecilikle tanıştırarak Bozkır hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacaktır. Bozkır tarihinin gelişimini ve değişimini AK Belediyecilikle yaşayacaktır. Birbirinden güzel projelere hep birlikte imzalar atarak hayata geçireceğiz. Artık Bozkır köyüyle, kasabasıyla bir bütün şehir olacaktır. Bozkır’a ne yapılırsa köylerimize de o hizmetler yapılacaktır. Biz seçmenlerimize yapamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Seçmenlerimizi kandırmayız. Biz sürpriz hizmetler üreterek hayata geçiririz. Ben sürprizleri seven birisiyimdir. Ama iddia ediyorum, Bozkır gelişen ve değişen bir şehir merkezi olacaktır. Bozkır’da yaşayanlar artık Bozkır’ı köy görünümünde görmeyecektir. Bozkır’a çağ atlatmak bizim boynumuzun borcu olacaktır. Bize verilen emanete sahip çıkacağız. Beş yıl sonra gelecek arkadaşımıza anlımızın akıyla anahtarı teslim edeceğiz. İktidar desteğiyle Bozkır’a daha çok hizmetler yapacağız. Bozkır’a gerek iktidardan olsun, gerekse Konya Büyükşehir’den olsun alamayacağımız hizmetler olmayacaktır. Bozkır’ın gelişimi ve değişimi için yapılacak olan seçimlerde taşın altına hep birlikte elimizi koyacağız” dedi.

Daha sonra AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, Bozkır’a hizmetleri gerçekleştirirken, gazetemiz Bozkır Postasının da desteğine ihtiyaçlarının olacağını ve Bozkır’ın sorunlarını basın olarak yapıcı bir şekilde kaleme alınmasını ve kendilerine deyim yerindeyse önderlik ve akla gelmeyen hizmetlerin ve projelerin üretilmesinde katkı sağlamamızı istedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.