Recent Comments

Kaymakam Demir Tıp Bayramını Kutladı



Kaymakamımız Mustafa DEMİR; Sağlıklı yaşam her insanın temel hakkıdır. Günümüzde ülkelerin gelişme düzeyinin temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. Son yıllarda kamu ve özel sektör sağlık kurumlarında önemli değişmeler ve gelişmeler yaşanmıştır. İnsanlarımızın gelişmiş ülkelerdeki gibi kaliteli sağlık hizmetine kavuşturulmasında, hekimlerimize ve tüm sağlık personelimize büyük sorumluluklar düşmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözüyle O’nun sevgi, güven ve takdirini kazanan hekimlerimiz, sağlık hizmetlerinin arzu edilen seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

Bugün ülkemizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi sebebiyle pek çok gelişmiş ülkeden anlaşmalı olarak sağlık turizmi kapsamında Türkiye’ye tedavi amacıyla binlerce turist gelip, şifa bulmaktadır.

İlçemizde de 50 yataklı Hastanemizin de faaliyete geçmesiyle de halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet vermekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hekimlerimizin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, başarılar dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.