Recent Comments

Bayanlardan Yoğun Talep


Bozkır Halk Eğitim Merkezi - Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) kursları başlıyor. İŞKUR görevlileri beklenen sayının çok üzerinde olan başvurular nedeniyle kura çekimi yöntemiyle kursiyerleri belirlediler.

İlçemiz Kaymakamı Mustafa Demir’in destekleri ve Bozkır Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Memiş Akbulut’un yoğun çabaları sonuç verdi.
İlçemiz Halk Eğitim Merkezinde uzun süredir açılması planlanan El Sanatları Alanı - Elde Türk İşlemeleri kursu ile Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı - Saça Kalıcı ve Geçici Şekil Verme ve Boyama Teknikleri kursu 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü başlıyor.
Bozkır Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ve Konya Çalışma ve İş Kurma İl Müdürlüğü (İŞKUR) iş birliği ile açılacak olan her iki kursa da yoğun ilgi ve başvurunun olduğu görüldü. İŞKUR görevlileri beklenen sayının çok üzerinde olan başvurular nedeniyle kura çekimi yöntemiyle kursiyerleri belirlediler.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Bozkır HEM Müdürü Memiş Akbulut meslek edindirme kurslarının önemine değinerek kurs için başvurup buraya kadar gelen katılımcılara teşekkür etti. Kura çekimi sonucu kursa katılamayanların inşallah ileride açılacak kurslarda değerlendirileceğini bu ve benzeri kursların önümüzdeki dönemlerde de tekrar açılması için, yoğun gayret edeceklerini belirtti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.