Recent Comments

Bozkır Jandarması Trafik Haftasında da boş durmadı


Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı 4. Jandarma Trafik Tim Komutanlığı personeli tarafından Trafik Haftası olması dolayısıyla ve Jandarmanın 175. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında çeşitli faaliyetler icra edilmiştir.

Bozkır Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Sabahaddin Kılboz, İlçemiz Bağyurdu Mahallesinde vatandaşlarımıza Trafiğin hayatımızdaki yeri ile Trafik kurallarına uymanın önemi ve Ticari araç sürücülerinin bulundurması gereken belgeler vs. konularında bilgilendirme semineri vermiştir.

Ayrıca İlçemizde bulunan okullarda yayaların uyması gereken kurallar hakkında öğrencilere eğitimler verilirken, Okul Servislerinde nasıl hareket edileceği bilgileri ile Trafik ışık ve işaretlerinin anlamı konularında da seminerler verildiği öğrenildi.


Trafik Tim Komutanı Sabahaddin Kılboz, bu tip faaliyetlerin halkımız için oldukça faydalı olduğunu, halkı bilinçlendirme çalışmalarının ilçemizde artarak devam edeceğini ifade etti. Jandarma Trafik Timi Bozkır halkına kazasız, belasız bir yıl geçirmeleri temennisinde de bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.