Recent Comments

Başkan Gün; Bozkır Postası Gazetemizi Ziyaret Etti


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Bozkır sorumlusu Ramazan Özkaya gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulunurlarken, Başkan Gün gazetemizde önemli mesajlarda bulundu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Özkaya ile beraberlerinde bulunan Bozkır Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi il Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt gazetemiz Bozkır Postasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemizi ziyaret eden başkan Gün’ü ve beraberindekileri gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz ile araştırmacı yazarımız Ali Erzincan karşıladı.

İlk etaptaki izlenimimiz genç, dinamik, özgüvenli ve kararlı görüntüsüyle güven veren başkan İbrahim Gün’den Bozkırlı hemşehrileri önemli hizmetleri sağlıklı ve zamanında alacağı izlenimini Bozkır’ın Sesi ve Kulağı olan Bozkır Postası gazetesi olarak algılamış bulunduk. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve ekibiyle yaklaşık olarak bir saate yakın karşılıklı ilçenin meseleleri konuşuldu ve tartışıldı.

Başkan Gün’e ve ekibine gazetemizin araştırmacı yazarı Ali Erzincan ile genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz, ilçenin içerisinde ve dışarısında gördükleri ve yapılması gereken sorunları halkımız adına kendilerine aktardılar.

Bunun üzerine Başkan Gün, ilçenin tüm sorunlarını Bozkır halkımızın menfaatine en uygun ve en iyi şekilde projelendirip, çareler üreteceklerini söyleyerek sözlerine başladı. Projesiz, ezbere kesinlikle iş yapmayacaklarını, her hizmetlerini projeler üzerinden yapacaklarına da vurgu yaptı. Bozkır halkının hassasiyetini ve çok çok güzel şeylere layık olduklarını belirten Başkan Gün, hemşehrilerimizin ailelerinin, çocuklarının ve gençlerinin özlemlerine de en iyi şekilde cevap vereceklerini belirtti.

Öte yandan Kaldırım işgallerinin Bozkır’da son verildiğini ve Bozkır esnafının da bu kararlarına saygılı olduklarından dolayı esnaflarımıza da gönülden teşekkürlerini gazetemiz aracılığıyla bir kez daha iletti.

Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Gün, Çarşamba Çayımızın güzergahındaki yenileştirme proje çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını ve önümüzdeki günlerde yapım çalışmalarına geçileceğinin müjdesini veren Başkan Gün, ekibiyle birlikte gazetemizin çalışanlarıyla ve yazarlarıyla vedalaşarak gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.