Recent Comments

Sorumlulara soruyoruz!!!


​Milli İttifak olan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatları: "Bozkır 14 yılda ilerimi gitti yoksa gerimi gitti? Bozkır esnafı siftah etmeden dükkan kapatırken, yetkililer aynı söylemler dışında, Bozkır'a hangi çözümü ürettiler acaba?"

Saadet Partisi çatısı altında birleşen SP ile BBP İlçe Teşkilatlarının mensupları gazetemize yazılı olarak verdikleri basın açıklamasını aynen yayınlamamızı istediler. Bozkır Postası Gazetesi olarak bizlerde aynen yayınlıyoruz.

Milli İttifak Olarak Bozkır Sorumlularına Soruyoruz!..

-Bozkır 14 yılda ilerimi gitti yoksa gerimi gitti? Bozkır esnafı siftah etmeden dükkan kapatırken, yetkililer hangi çözümü üretti?

Bozkır nüfusu 14 yıl önce ne kadardı şimdi ne oldu? Geçtiğimiz yılbaşından önce Bozkır dışındaki basında çıkan haberlerde açıklamaları bulunan Belediye Başkanının Bozkır'da nüfus artışı olduğu yönündeydi. Başkanın o tarihteki haberlerinde; "Bozkır'da göç durdu. Bozkır artık göç alıyor. Nüfusumuz arttı" gibi açıklamalarına rağmen, nüfus sayımı sonuçları başkanın dediklerinin tam tersini göstermiştir. Şimdi soruyoruz. O tarihteki açıklamalar neye göre yapıldı? Rakamlar neden o açıklamaların tam tersini gösteriyor? 

-Bozkır'da Otopark sorunu çözülmeden bazı yerlere park yasağı getirilmesi, araç sahiplerine bir zulüm değil midir? Üstüne üstlük araç sahiplerine park yeri gösterilmeden park yasağı adı altında araç sahiplerine ceza yağdırılmaktadır.

-Askerlik Şubesi Bozkır'dan götürülürken, "bundan sonra tüm işlemler internetten yapılacak" denmesine rağmen, neden gençlerimiz Seydişehir'e gitmek zorunda kalıyorlar? Sizler bunu diyeli aradan üç yıl geçti ne değişti. Hani her yerde kapanacaktı. Halkımızı artık yalanlarla kandırmayınız.

-"50 yataklı hastane yaptık" diyenler, neden hastanenin kaç yatak kapasiteyle çalıştığını açıklamıyorlar. Bozkır'lı sadece Cuma günleri hasta olmak zorunda mıdır? Başka gün hasta olunursa hastanede doktor yok. Cuma günü gelen doktorlarda ise sıra bulmak şans işi, Bozkır yetkilileri neden buna çözüm üretmiyorlar? Bozkır ne zamana kadar üvey evlat muamelesi görecek? Bozkır'lının canının kıymeti bu kadar ucuz mu? Doktor geldi, gitti söylemlerinden artık bıktık. Tek başına iktidar olan AKP Bozkır'a cezamı vermektedir?

-Yine AKP'ye soruyoruz; Bozkır Devlet Hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarının tutarsızlığı ve bu sonuçlar neticesinde Konya'ya ya da Seydişehir'e havale edilen hastaların, aynı gün yapılan tahlil sonuçlarıyla hiçbir şeyin olmadığını öğrenmesi insanlara bir zulüm değil midir? Yanlış çıkan tahlil sonuçlarının sorumlusu herhalde doktorlar ya da personel değildir. Makinelerde yeni olduğuna göre alınan malzemelerden mi bu sonuçlar çıkmaktadır? Bozkır'lı yeni devlet hastanesine rağmen Seydişehir ve Konya'ya gitmek zorunda bırakılmasının hesabını kim verecek? Hani Bozkır Belediyesi AKP'den olursa bunlar düzelecekti. Herkes seçimlerde verdiği sözü lütfen tutsun.

-"Eğitimde devrim yaptık" diyenlere, "tablet dağıtıyoruz" diyenlere soruyoruz, neden Bozkır'daki okullara bu tabletler dağıtılmıyor? Bozkır'ın çocukları üvey evlat mıdır?

-Araç muayene istasyonu sözünü seçimlerde veren ve hemen yapılacak diyen, Bozkır Belediye Başkanı neden sözünü tutmuyor? Araç Muayene İstasyonu Bozkır'a kurulmadığı için, taşımalı sistemle ayda bir kez araç muayenesi yapılmakta olup, yoğunluk sebebiyle birçok araç muayene yaptıramadığından ve günü geçen vize için araç sahipleri fark ödemek zorunda kalmaktadır. Çözüm olarak da 50 kilometre uzaklıktaki Seydişehir'e gitmek zorunda bırakılmaktadır. Maddi manevi yük olan bu duruma neden çözüm getirilmiyor? Lütfen Başkan sözünü hatırla ve yerine getir.
Biz Milli İttifak ve Saadet Partisi olarak, seçime az bir süre kala çeşitli vaatlerle yine Bozkır'lıyı kandırıp oyuna talip olanlara, önce yukarıdaki sorularımıza cevap vermelerini istiyoruz. Bizler Milli İttifak'ın Bozkır İlçe Teşkilatları olarak kurtuluşun ve refahın Milli İttifak iktidarında olduğunu halkımıza hatırlatmak istiyoruz ve biz söz verdik mi yaparız. Bunu bilenler iyi bilirler. Ayrıca biz Saadet Partililer olarak Milli Görüş Gömleğini çıkarmadık. Halen Milli Görüş Gömleğimizle durmaktan da onur ve şeref duyuyoruz. 

Yukarıdaki saydıklarımızın dışında daha birçok açıklamalarımız ileriki zamanlarda olacaktır. Bozkır problemlerinin çözümü için bizlere düşen görev neyse Bozkır'ın yanında olacağız. Yetkililer tarafından da Bozkır'a verilen her sözlerin layıkıyla yapılıp, yapılmadığının da yakın takipçisi olacağımız gibi basın yoluyla da halkımıza duyurmaya devam edeceğiz.

Ayrıca diğer ana ve yavru muhalefet partilerinin ilçe teşkilatları da Bozkır için muhalefetliklerini artık göstermeleri gerekir. Bozkır'a yapılacak ve yapılmayan hizmetlerin takipçisi olmalarını bekliyor, kimse bananecilik yapmasın diyoruz. Dostluklar ayrı hizmetler ayrı tutulmalıdır. Ayıp olur sevdasıyla Bozkır bu hale gelmiştir. Eleştirileri hazmedemeyenleri de hazmetmeye davet ediyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.