Recent Comments

“BOZKIRIMIZA HAYIRLI OLSUN”


​CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dava açan Bozkır AK Parti İlçe Teşkilatına, CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran gazetemize verdiği yazılı ve imzalı cevabında, "Bozkır'ımıza Hayırlı Olsun" başlığını taşıyan demecinde, Bozkır'ın sorunlarını gündeme getirdi.

 Geçtiğimiz hafta AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Bozkır Adliyesine toplu halde giderek dava açmışlardı.
CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran gazetemize verdiği yazılı ve imzalı açıklamasında, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatına ve yöneticilerine "Bozkır'ımıza Hayırlı Olsun" diyerek verdiği cevabında: "AKP İlçe teşkilatımız önemli bir sorunumuzu daha çözerek Bozkırımıza büyük bir hizmette daha bulunmuştur. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanına "DİKTATÖR BOZUNTUSU" diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmışlardır. Kendilerini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Tabi Bozkırımızın tüm sorunları halledilmiş, yapılmadık bir hizmet kalmamış, halkımız huzur ve refah içerisinde, esnafımızın hali süper, paraya para demiyor ve müşteriden bıkmış, işsizlik diye bi kavram yok olmuş, yani ekonomi, huzur, sağlık dört dörtlük. Eee iş kalmayınca Ankara'da Cumhurbaşkanını savunacaklar.

Ama AKP ilçe yöneticilerine bazı konularda birkaç hatırlatmada bulunmak istedim. Bu hassas duyarlılığınızı ülkemizi kan gölüne dönüştüren, insanlarımızı sokağa çıkmaktan korkar hale getiren yöneticilerimizi, Dinimizle dalga geçen bakara makaracı siyasetçilerimizi özellikle ilçemizi köye dönüştürmek için seferber olan, Bozkırlıyı, evini, bağını ve bahçesini terk edip, gurbet ellere göçe zorlayan idarecilerimizi Bozkırdaki bir çok resmi daireyi kapatıp çevre ilçelere peşkeş çeken, vatandaşımızı mağdur eden yöneticilerimizi. İşsizliğe tavan yaptırıp, ilçemin gençlerini asgari ücretle taşeron firmalarla kapı kulluğu yapmaya mahkum bırakan, Bozkırlıyı iş gücü isteyen işletmeler yerine gençlik merkezi, kadın lokali gibi karın doyurmayan ekonomik getirisi olmayan hizmetlerle uyutan idarecilerimizi. Siftahsız kepenk kapatan, çek senet ödemekten bitmiş tükenmiş esnafımızı düşünmek yerine, ilçemizdeki trafik keşmekeşliğine çare bulmak yerine, ilçe trafiğini bir kat daha artıracak esnafımıza bir darbe daha vuracak yeni AVM'ler açılmasına müsaade eden idarecilerimizi. Eskilerin deyimiyle (dışı seni içi beni yakan) devlet hastanemizi personel yokluğundan bir zamanlar devletin ayırdığı kadroyu sanki var imiş gibi gösterip ama gerçekte olmayan ve eskinin köy sağlık ocaklarına dönüştüren siyasetçilerimizi.
Bir KASIM seçimlerinden önce ilçe halkımıza bangır bangır bağırarak 100 kişinin çalışacağı binasının bile hazır olduğu söylenen ÇAĞRI MERKEZİ ne oldu? Yoksa hayalimiydi, bu konuda Bozkırlıya doğru söylemeyen siyasetçilerimizi yargıya şikayet edecek misiniz?

Ve birde yakın zamanda komşu bir ilimizde meydana gelen kurs öğrencilerine tecavüz olayının failleri hakkında da adli mercilere başvuracak mısınız? Yoksa (ama onlara eğitimde veriliyordu) mu diyeceksiniz?
Değerli AKP ilçe yöneticileri; bırakın artık Bozkırlının zekâsı ile dalga geçmeyi,14 yıldır uyuttuğunuz yeter artık. Cumhurbaşkanının yüzlerce danışmanı, yüzlerce koruması var, o kendini korur. Sizler Bozkır'ı, Bozkırlıyı koruyun. Bozkırın sorunlarını, işsizliği ekonomik sıkıntıları çözün çözünki bizde takdir edelim sizleri. Ama bir yerlerden talimat almadan, kendi hür düşüncenizle ve özgür iradenizle. Saygılarımla.

Bahri Rıza DURAN CHP İLÇE BAŞKANI
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.