Recent Comments

Karabacak’tan Çumralıoğlu İHO’da “Veli Semineri”

Meram Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velilerine seminer düzenledi. Bu yıl ilk seminerinde öğrenci velilerine eğitimci yazar M. Emin Karabacak ile buluşturdu. Seminere öğrenci velileri tarafında ilgi fazla idi. Seminerde Karabacak; "Çocukların başarısını artırma da anne babalara düşen görevler" hakkında verilen bilgiler, öğrenci velileri tarafından ilgiyle izlendi.

Seminer de açılış konuşması yapan Çumralıoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Başünal: "Bu yıl ilk seminerimizi eğitimci yazar M. Emin Karabacak ile açmış bulunuyoruz. Bundan sonra da seminerlerimiz devam edecektir inşallah. Seminer için nazik davetimiz kırmayan M.Emin Karabacak'a, programın düzenlenmesinde Müdür yardımcımız Ebuzer Erbil'e, Rehber Öğretmenlerimiz Harun Gözütok ve Ayşegül Candan'a, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ve siz değerli velilerimize de katılımları ile şükranlarımı sunarım." dedi.
Başünal açılış konuşmasınız devamında;  "Çocuklarımızın içinde bulundukları gelişim dönemlerini bilmek, onları daha iyi tanımak ve iletişimimizi kolaylaştırmak için kendimizi geliştirmeliyiz. Unutmayalım ki başarılı ve ahlaklı bir çocuk yetiştirmek için ailelerin de eğitimli ve bilinçli olmaları gerekir. Bizlerin yetiştirdiği çocuklar yarının ebeveynleri olacağı için insanın yaşı ne olursa olsun eğitim önemlidir." dedi

Eğitimci yazar M. Emin Karabacak proğramın düzenlemesinde emeği geçenlere ve katılan velilere teşekkür ettikten sonra:  "Çocuk ailesinden gördüğü gibi yetişir. Çok yasak ve çok özgürlük yanlışlarına düşmemeliyiz. Çocukların sadece notları ile değil ahlak ve davranışlarıyla da ilgilenmeliyiz.  Bunun içinde velilere okul rehberlik servisleriyle sürekli iletişim halinde olunması gerekir." dedi.

Seminer sonrası Okul Müdürü Ahmet Başünal katılımlarından dolayı günün anısına Karabacak'a çiçek takdim etti. Programın ardından Karabacak; "Tabakları Ayırdık Çocuklar Söz Dinlemez Oldu, Çocuklara Allah ve Namazı Bilinçaltında Sevdirebilmek, Bilinçaltı Şakadan Anlamaz ve Bayramlık İstemeyen Çocuklar kitaplarını imzaladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.