Recent Comments

Özel öğrenciler Kaymakam Bayraktar’ı ve Müdür Koç’u ziyaret etti.

Konya'nın Bozkır ilçesinde İl genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Özel eğitim öğrencileri Kaymakam Bayraktar'ı ve Müdür Koç'u ziyaret etti.
Konya'da 31 ilçenin katılımı ile düzenlenen 2018-2019 Okul Sporları Müsabakalarında Bozkır ilçesini temsil eden, Serüstad Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Bozkır Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Bozkır Atatürk Ortaokulu ve Bozkır 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okullarının özel eğitim ve kaynaştırma öğrencileri ve öğretmenleri Bozkır İlçe kaymakamı Oltan Bayraklar ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'u makamında ziyaret ederek, kendi yaptıkları kitap ayracını hediye etti.
Bozkır İlçe Kaymakamı Oltan Bayraktar, ziyaret sırasında Beden Eğitimi öğretmeni Denizhan Eken´den yarışmalar hakkında bilgi aldı.

Dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek, öğrencilerin başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Koç barışı özel eğitim öğrencilerini ayrı ayrı tebrik edip, Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

Koç ayrıca "Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenleri Denizhan Eken, Mustafa Genç, Özel Eğitim Öğretmenleri Harun Murat Küpçü, Nur Su Küpçü, Şadi Şaşmaz, Ayşe Güner Taşçı, Neslihan Candan, Muhammed Ünlü öğretmenlerimize, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekilimiz Erdoğan Erdal´a ve İlçe Kaymakamımız Sayın Oltan Bayraktar´a teşekkür ederiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.