Recent Comments

BÖLGESEL YATIRIM İÇİN AYD FİRMASINA ZİYARET

Bölgesel yatırım için çalışmalar hızla devam ediyor.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölge İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ile birlikte AYD firmasına ziyarette bulundu.

Aydınlar Yedek Parça Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın'ı Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve MÜSİAD' Seydişehir Şube Başkanı Av.Mustafa Akman ziyaret etti.

Konya Organize Sanayisinde Otomotiv yedek parça sektöründe imalat yapan Türkiye'nin en önemli ihracat firmalarından biri olan ve yaklaşık  3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan AYD firmasında  bölgesel kalkınmasının önemine dikkat çekildi. Heyet, AYD firmasında gerçekleşen toplantıda bölgeye yapılması planlanan yatırımlar konusunu  ele aldı.

AYD Firması yönetim Kurulu Başkanı Harun Aydın ile görüşen heyet Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin yer alacağı  bölgeye yapılabilecek istihdama bağlı  yatırımlar öncesi bir ön çalışma, inceleme ve değerlendirme yapılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: Pusula
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.