Recent Comments

Başkan Saygı; Bozkır için 7/24 çalışıyoruz.


Yerel seçimlerin üzerinden 1,5 yıl geçmesinin akabinde gazetemiz Bozkır Postası ve Matbaası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Koronavirüs gölgesi altında tedbirli bir şekilde azimle, kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini belirterek Bozkır için 7/24 sahada olduklarını söyledi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya, Gazetemiz Bozkır Postası ve Matbaası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'ın soruları üzerine, Seçim döneminde mahallelerin sorunlarını kendi ajandasında bizzat not alıp sakladığını ifade eden Başkan Saygı, "Seçim döneminde meclis üyelerimizle birlikte mahallelerimizin tek tek tüm sorunlarını tespit edip kendi ajandama kaydettim.

Hamzalar'dan Dereiçi'ne, Yalnızca'dan Fart'a, Sorkun'dan Bağyurdu'na varana kadar tüm mahallelerimizin sorunları ajandamda kayıtlı ve bu sorunları gidermek için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz." şeklinde ifadelerde bulundu.

Bozkır Altın Dönemini Yaşayacak

Seçim döneminde seçim beyanname-sinde yer alan sözlerin tek tek hayata geçirildiğini, bu sözlere ek olarak yeni projelerin hazırlanıp uygulanmaya başladığını da Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a aktaran Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Seçim beyannamemizde 35 sözümüz var. Küresel salgına rağmen bu sözlerimizi tek tek hayata geçirmek için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu sözlerimizi yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu sözlerimizin yanında ilçemizin geleceği ve kalkınmasıyla doğrudan ilgili olan projelerimizde de önemli mesafeler aldık.

Özellikle istihdam sorununa neşter vurabilmek için hep birlikte çalışıyoruz. İlçemizin teşvik sisteminden yararlanmaya başlamasıyla birlikte ilçemize yatırım yapacak olan işadamlarımıza yeni iş yerleri açabilmek için 1,5 yıldır emek verdiğimiz sanayi alanı kamulaştırma çalışmalarında belirli bir aşamaya geldik. Bu alanlarımızı kamulaştırdıktan sonra işadamlarımıza yeni atölyeler kurarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını belediye olarak destekleyerek açılacak olan imalat sanayisiyle istihdam sorununu çözüme kavuşturacağız. Yine aynı şekilde Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizi de desteklemeye devam ederek ilçemizdeki tarımsal ve hayvansal üretimi arttırmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin yüzünü güldürecek çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Hemşehrimiz Sayın Murat Kurum ve Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere, tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Ak Parti Teşkilatımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe merkezinde de yakın zamanda önemli çalışmaların yapılacağının altını çizen Başkan Saygı, "İlçemizin doğalgazla tanışmasıyla birlikte hummalı bir alt yapı çalışması başladı ve bu çalışma hız kesmeden devam ediyor. Yine aynı şekilde su şebekesi ve kanalizasyon çalışmaları da bu kapsamda devam ediyor. Bu çalışmalar yapılırken çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hemşehrilerimizden özür diliyoruz. İnşallah bu çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçe merkezimizi baştan sona sıcak asfalt yapacağız. İlçemizi hak ettiği hizmeti alması için çalışacağız" diye konuştu.

Bozkır'ı şehircilik ve istihdam alanında kalkındırmanın yanında daha yeşil ve daha şirin hale getirmek için de çalışma yürüttüklerini de kaydeden Başkan Saygı, "ilçemizi zümrüt yeşili bir ilçe hale getirmek için bugüne kadar birçok çalışma yürüttük. Yine aynı şekilde daha şirin bir ilçe haline getirmek için de çalışmalarımız devam ediyor. Manevi değerlerimizi ve kültürümüzü ön planda tutarak yaptığımız çalışmalar neticesinde de kaşık oyunumuzdan tahinimize kadar, yaylalarımızın yollarından köylerimizin güzelliklerini yansıtacak çalışmalarımıza varana kadar birçok çalışmamız mevcut.

İnşallah bu çalışmalarımızın hepsini tek tek hayata geçirip ilçemiz hak ettiği değeri alacak. Çalışmalarımızda tekrardan bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere, tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Ak Parti Teşkilatımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.